Groot assortiment aan producten
Fysieke winkel in Barendrecht
Ook voor reparatie en onderhoud

Aspen

Home >> Aspen

Alle Aspen producten voor u op een rij

Aspen levert brandstof, kettingzaagolie en tweetakt mengoliën. Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Alkylaatbenzine is de schoonste benzine die gewone benzine zoals Euro 95 en Super 98 kan vervangen. Het is beter voor uw gezondheid, het milieu en de machine. Alkylaatbenzine bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel.

Wilt u producten reserveren of bestellen?

Wist u dat na 1 uur grasmaaien met normale benzine de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan ongeveer 100 uur grasmaaien met Aspen alkylaatbenzine? Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner dan gewone benzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen of aromaten. Dit is niet alleen beter voor u en uw omgeving, maar ook voor uw tuinmachine. Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start. U kunt Aspen alkylaatbenzine gerust in de tank laten zitten wanneer u uw tuinmachine voor de winter opbergt. Alkylaatbenzine behoudt haar kwaliteit waardoor u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt!

De voordelen op een rij:

 Uw tuinmachine start altijd

  • Aspen blijft jarenlang houdbaar
  • Vrijwel reukloos
  • Minder onderhoud en een langere levensduur
  • Uw gezondheid en het milieu optimaal beschermd

Bekijk ook onze andere producten

Aspen 2 in een tweetakt benzinemotor

Veel handgedragen machines, zoals een kettingzaag, hebben een tweetakt benzinemotor. Ook een brommer kan een tweetakt benzinemotor hebben. Een tweetakt benzinemotor maakt een hoger geluid en heeft geen apart oliereservoir.

Aspen 4 in een viertakt benzinemotor

Veel rijdende machines, zoals grasmaaiers, hebben een viertakt benzinemotor. Ook hebben veel motorfietsen en auto’s viertakt benzinemotoren. Een viertakt benzinemotor maakt een lager geluid en heeft een apart oliereservoir, vaak met een peilstok.

Gebruik de 5 liter jerrycan met de Fillpartner Autofiller

U tankt veilig, zonder knoeien en zonder in contact te komen met benzinedampen. De lege 5 liter jerrycans kunt u terugbrengen naar uw Aspen verkooppunt, deze worden gerecycled.

U kunt gewoon overschakelen op Aspen, ook als er eerst gewone benzine in de tank heeft gezeten.

Bekijk de video