Groot assortiment aan producten
Fysieke winkel in Barendrecht
Ook voor reparatie en onderhoud

Groothandel tuinartikelen

Home >> Groothandel tuinartikelen

Een groothandel in tuinartikelen, dat is Jabaay. Maak kennis met ons gevarieerde assortiment in de webshop, of bezoek onze groothandel in Barendrecht. Wij zien u van maandag tot en met vrijdag graag verschijnen aan de Gebroken Meeldijk 68. En heeft u op voorhand vragen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Wilt u producten reserveren of bestellen?

Alles voor huis en tuin vindt u in onze groothandel in tuinartikelen

U werkt altijd aan een nette en verzorgde tuin. Daar helpt ons productaanbod u voor een groot deel aan bij. Kies uit verschillende reinigingsproducten, gewasbeschermingsproducten en middelen voor het bestrijden van onkruid. Let er wel op dat de tuinartikelen in de webshop af kunnen wijken van ons aanbod in de groothandel. Voor meer informatie over ons actuele aanbod neemt u contact op met een van onze medewerkers.

Bekijk ook onze andere producten

Veilig werken met persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij sommige werkzaamheden is het aan te raden om gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een risico-inventarisatie en -evaluatie is het beschrijven en gebruik van deze middelen zelfs verplicht. Of het nu gaat om schoeisel, bescherming voor uw hoofd, handen of mond, in ons aanbod vindt u waar u naar op zoek bent. 

Bezoek de winkel of bel voor vragen

Wij zien u van maandag tot en met vrijdag graag verschijnen in onze groothandel in tuinartikelen. Bestelt u liever in de webshop, maar heeft u toch vragen? U bereikt ons door te bellen naar 0180-616277.
 

Wilt u producten reserveren of bestellen?