Groot assortiment aan producten
Fysieke winkel in Barendrecht
Ook voor reparatie en onderhoud

Tuincentrum Barendrecht

Home >> Tuincentrum Barendrecht

Naar een tuincentrum in Barendrecht hoeft u niet verder te zoeken. Jabaay is een toeleverancier voor de tuinbouw,  hovenier en groothandel (AGF). Zowel particuliere als zakelijke klanten weet ons goed te vinden. Komt u binnenkort een keer langs in ons tuincentrum in Barendrecht?

Wilt u producten reserveren of bestellen?

Een tuincentrum met een divers assortiment in Barendrecht

Wij bieden al meer dan 50 jaar een ruim assortiment aan tuinproducten aan. Denk hierbij aan Horizont afrastering, Kooijmans gesteelde gereedschappen en diverse persoonlijke beschermingsmiddelen. Naar welke producten bent u op zoek? Bekijk alvast de webshop voor een compleet beeld van ons aanbod.

Bekijk ook onze andere producten

Schakel ons in voor reparatie en onderhoud

Naast dat u in ons tuincentrum in Barendrecht en in de webshop een breed assortiment vindt, schakelt u ons ook in voor reparatie en onderhoud. Denk hierbij aan reparatie en onderhoud van onder andere grasmaaiers, bosmaaiers, bladblazers en waterpompen. 

Bezoek onze winkel

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, of bezoek ons in de winkel om zelf overtuigd te raken van kwaliteit en de service van Jabaay. Let op! De voorraad in de webshop kan afwijken van de voorraad in onze winkel. Indien u producten wenst af te halen in onze winkel, kunt u het beste van tevoren contact opnemen om te informeren of de door u gewenste producten voorradig zijn. 

Wilt u producten reserveren of bestellen?